Let's make industry work better!

Welkom bij ERIKS!

Wij zijn een ervaren industriële dienstverlener met één missie: jouw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze technologische kennis en vaardigheden ontwikkelen wij oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken.  

Om jouw bedrijfsprocessen maximaal uptime te houden en jouw Total Cost of Ownership zo laag mogelijk te houden, ben je aangewezen op betrouwbare producten, slimme systemen, een toegewijde service en diepgaande kennis. Wij, bij ERIKS, begrijpen jouw behoefte en denken met jou mee om jou steeds opnieuw de beste oplossing te bieden in alle takken van de industrie. En dit doen we voor jouw succes. Iedere dag opnieuw.

Kom jij ook naar onze ERIKS Safety Day te ERIKS Mol?

Op donderdag 17 oktober '19 nodigt ERIKS Tools, Maintenance Products & Safety je graag uit voor haar Safety Day met als thema 'Veilig werken op de werkvloer' op de locatie ERIKS te Mol. Dit event, georganiseerd in samenwerking met al onze divisies en enkele van onze toonaangevende partners in veiligheid, gereedschappen en metaalbewerking (Febelsafe, BEMAS, Fluke, Rema, Ansell, Bahco, 3M, Loctite, Bosch, Nederman, Brady, Thormas, Cepro, Emma) bestaat uit een programma met lezingen en een minibeurs. Tijdens dit event staan persoonlijke bescherming en veilig werken centraal. Laat je vakkundig informeren door onze specialisten en partners en kom alles te weten over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, machines en (slijp-)gereedschappen en leer ze op een juiste en veilige manier gebruiken.

Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je kennis te verrijken in slechts enkele uurtjes!

Voor meer info en inschrijven, klik hier.

Venez nous visiter à notre Journée de la Sécurité à ERIKS Mol!

Le jeudi 17 octobre '19, ERIKS Outillage, Produits de maintenance et de Sécurité vous invite à sa Journée de la Sécurité (Safety Day) ayant pour thème 'Travailler en toute sécurité sur son lieu de travail' sur le site d'ERIKS à Mol. Cet événement, organisé en collaboration avec nos autres divisions et nos principaux partenaires en matière de sécurité, d'outils, et d'usinage des métaux (Febelsafe, BEMAS, Fluke, Rema, Ansell, Bahco, 3M, Loctite, Bosch, Nederman, Brady, Thormas, Cepro, Emma), comprendra diverses conférences et un mini-salon. Les équipements de protection individuelle et la sécurité au travail seront au coeur de cet événement. Nos spécialistes et nos partenaires vous informeront avec compétence. Vous saurez ainsi tout ce qu'il y a à savoir sur les équipements de protection individuelle, les machines et les outils (de meulage) et vous apprendez comment les utiliser d'une façon sûre et adéquate.  

Profitez de cette offre unique et collectez une multitude de connaissances en seulement quelques heures!

Pour plus d'info et enregistrer, cliquez ici.

 

ERIKS helpt om jouw bedrijf te verbeteren en succesvoller te zijn!

Met producten en services die je nodig hebt

Ons uitgebreid productassortiment heeft de diepte en breedte die je nodig hebt. Met onze diensten en innovatieve werkmethoden ontzorgen wij onze klanten. Wat ons echt onderscheidt, is onze kennis en het aanbod van technische en logistieke maatwerkoplossingen die jouw bedrijf echt verder helpen.

 

Door het verlagen van jouw Total Cost of Ownership

In welke branche je ook actief bent, wij kunnen de Total Cost of Ownership (TCO) verlagen. We beperken het aantal leveranciers, optimaliseren processen en verhogen de uptime, waardoor jij jouw doelen kunt halen. Om nog beter te kunnen samenwerken, kunnen wij zelfs integreren in jouw bedrijf.

 

Met kennis van jouw markt

Binnen welke industrie jij ook actief bent, ERIKS biedt volledige ondersteuning. Onze experts hebben jarenlange ervaring met toepassingen en installaties in jouw bedrijfstak.

 

We voelen ons overal thuis

In welke industrie je ook actief bent, we zijn jou op elk gebied van dienst. 

  • Met een zeer breed en tegelijkertijd diepgaand productaanbod voor jouw MRO-behoeften
  • Met onze diepgaande kennis en productiemogelijkheden voor jouw OEM-behoeften
  • Met innovatieve en kostenbesparende oplossingen. Van advies over energiebesparende componenten, het stroomlijnen van jouw voorraadbeheer tot het verzorgen van innovatieve 3D-modellen.  Dit is onze TCO² approach

 

ERIKS wil een partner zijn en meedenken in totaalconcepten, altijd met een focus op de gezamenlijke doelstellingen binnen jouw project.
 

ERIKS staat garant voor

Diepgaande kennis

Onze mensen hebben allen een uitgesproken passie voor techniek. Ze willen hun kennis delen en ontwikkelen en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het beter te doen. Door te leren, experimenteren en innoveren, vergaren onze mensen een uitgebreide kennis in verschillende producten en applicaties in alle takken van de industrie. Op die manier helpen we onze klanten om efficiënter te werken, en zo beter te presteren. Wij denken op niveau mee met onze klanten en ontwikkelen zo technische en logistieke maatwerkoplossingen die het bedrijf echt verder helpen.

Innovatieve leverancier

Met onze beproefde technologie is jouw bedrijf klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Klanten kunnen bij ons terecht voor industrie 4.0-oplossingen, draadloze sensoren, big data, online bewaking en voorspellend onderhoud. Onze best-in-class systemen voor online conditiebewaking maken alle vormen van preventief en voorspellend onderhoud mogelijk, zowel op locatie als op afstand. Jij kan continu jouw machinepark bewaken en jouw gegevens bekijken.

Geïntegreerde Supply Chain oplossingen

Door ons uitgebreide, wereldwijde netwerk is ERIKS een uiterst gekwalificeerde partner voor een geïntegreerde aanpak in de supply chain. Door de speciaal door ERIKS ontwikkelde toeleveringssystemen kunnen wij jouw bedrijf helpen de kosten te verlagen en de productiviteit te maximaliseren. Onze supply chain-oplossingen zorgen voor kostenbesparing, meer gestroomlijnde orderverwerking en een optimale beschikbaarheid van materialen.

Milieubewust en duurzaam

Verduurzaming biedt kansen om de industrie concurrerender en winstgevender te maken. Energiekosten hebben een groot aandeel in de productiekosten. Met een scala aan diensten en producten, zoals warmtebeeldtechniek, kunnen de ervaren technici van ERIKS het energieverbruik en de CO2-uitstoot van jouw bedrijf helpen verminderen.

Veiligheid voorop

Jouw werknemers zijn jouw meest waardevolle kapitaal. Ze moeten beschermd worden. In een groeiend aantal landen worden eisen ten aanzien van gezondheid en veiligheid steeds vaker door wet- en regelgeving opgelegd. Onze veiligheidsprestaties laten zien dat wij als organisatie professioneel te werk gaan en een veilige en betrouwbare partner zijn.
 

Lokale en internationale aanwezigheid

ERIKS is onderdeel van SHV, een familiebedrijf bestaande uit 7 groepsmaatschappijen. ERIKS heeft momenteel meer dan 340 vestigingen in West-Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië met meer dan 7.500 medewerkers, verdeeld over 18 landen.  

In België combineert ERIKS lokale aanwezigheid, persoonlijke dienstverlening en een breed MRO- en OEM-assortiment via de 5 Service Centers, met dieptekennis en applicatie- en oplossingsgericht advies vanuit de Technology Centers, ondersteund door productieafdelingen te Mol, Hoboken, Antwerpen-Haven en Asse.

 

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Advies over ons standaard productgamma? Commerciële of administratieve vragen?

ERIKS beschikt over een netwerk van lokale Service Centers waar je terecht kan voor advies over ons standaardgamma, het breedtepakket én al jouw commerciële en administratieve vragen.