Ontdek de staat van voedselveiligheid

Vraag het rapport aan

Wil jij weten hoe de voedingsmiddelenindustrie omgaat met voedselveiligheid? In ‘De Staat van Voedselveiligheid in 2020’ lees je alles over:

  • De toenemende druk van afnemers op hun leveranciers om voedselveiligheid te garanderen.
  • De grootste uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid: opleiden van personeel, verbeteren van processen en meer investeren.
  • Welke trends de komende twaalf maanden van invloed zullen zijn op de voedselveiligheid. Ook hier speelt de druk van afnemers een grote rol.
  • De meest voorkomende voedselveiligheidsincidenten: vreemde voorwerpen in het voedsel, microbiologische besmettingen en de aanwezigheid van allergenen.
  • En nog veel meer ...


Voor het onderzoek gaven ruim 370 professionals uit de voedingsmiddelenindustrie hun mening. Deze data is gecombineerd met voedselveilgheidsincidenten uit de Europese RSAFF-database.

 

Vraag het rapport voedselveiligheid aan

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Commerciële of administratieve vragen?

ERIKS beschikt over verschillende vestigingen waar je terecht kan voor jouw commerciële en administratieve vragen.