Ontdek de staat van voedselveiligheid
Vraag het rapport aan
Wil jij weten hoe de voedingsmiddelenindustrie omgaat met voedselveiligheid? In ‘De Staat van Voedselveiligheid in 2020’ lees je alles over:
- De toenemende druk van afnemers op hun leveranciers om voedselveiligheid te garanderen.
- De grootste uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid: opleiden van personeel, verbeteren van processen en meer investeren.
- Welke trends de komende twaalf maanden van invloed zullen zijn op de voedselveiligheid. Ook hier speelt de druk van afnemers een grote rol.
- De meest voorkomende voedselveiligheidsincidenten: vreemde voorwerpen in het voedsel, microbiologische besmettingen en de aanwezigheid van allergenen.
- En nog veel meer ...
Voor het onderzoek gaven ruim 370 professionals uit de voedingsmiddelenindustrie hun mening. Deze data is gecombineerd met voedselveilgheidsincidenten uit de Europese RSAFF-database.
Vraag het rapport voedselveiligheid aan
We helpen je graag verder
Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?
Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.
