Welkom bij ERIKS!

Let's make industry work better

Wie zijn wij?

 

 

Let's make industry work better

Samen met onze klanten optimaliseren wij de industrie.

Wij zijn er trots op dat wij onze industriële klanten wereldwijd op lange termijn succesvoller maken. Door onze kennis en expertise helpen wij onze klanten hun prestaties te verbeteren en hun productiviteit te verhogen, terwijl zij zichzelf en ons motiveren om te blijven ontwikkelen.

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen in deze video! ➡️

ERIKS staat garant voor

Diepgaande kennis

Onze mensen hebben allen een uitgesproken passie voor techniek. Ze willen hun kennis delen en ontwikkelen en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het beter te doen. Door te leren, experimenteren en innoveren, vergaren onze mensen een uitgebreide kennis in verschillende producten en applicaties in alle takken van de industrie. Op die manier helpen we onze klanten om efficiënter te werken, en zo beter te presteren. Wij denken op niveau mee met onze klanten en ontwikkelen zo technische en logistieke maatwerkoplossingen die het bedrijf echt verder helpen.

Innovatieve leverancier

Met onze beproefde technologie is jouw bedrijf klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Klanten kunnen bij ons terecht voor industrie 4.0-oplossingen, draadloze sensoren, big data, online bewaking en voorspellend onderhoud. Onze best-in-class systemen voor online conditiebewaking maken alle vormen van preventief en voorspellend onderhoud mogelijk, zowel op locatie als op afstand. Jij kan continu jouw machinepark bewaken en jouw gegevens bekijken.

Geïntegreerde Supply Chain oplossingen

Door ons uitgebreide, wereldwijde netwerk is ERIKS een uiterst gekwalificeerde partner voor een geïntegreerde aanpak in de supply chain. Door de speciaal door ERIKS ontwikkelde toeleveringssystemen kunnen wij jouw bedrijf helpen de kosten te verlagen en de productiviteit te maximaliseren. Onze supply chain-oplossingen zorgen voor kostenbesparing, meer gestroomlijnde orderverwerking en een optimale beschikbaarheid van materialen.

Milieubewust en duurzaam

Verduurzaming biedt kansen om de industrie concurrerender en winstgevender te maken. Energiekosten hebben een groot aandeel in de productiekosten. Met een scala aan diensten en producten, zoals warmtebeeldtechniek, kunnen de ervaren technici van ERIKS het energieverbruik en de CO2-uitstoot van jouw bedrijf helpen verminderen.

Veiligheid voorop

Jouw werknemers zijn jouw meest waardevolle kapitaal. Ze moeten beschermd worden. In een groeiend aantal landen worden eisen ten aanzien van gezondheid en veiligheid steeds vaker door wet- en regelgeving opgelegd. Onze veiligheidsprestaties laten zien dat wij als organisatie professioneel te werk gaan en een veilige en betrouwbare partner zijn.
 

Lokale en internationale aanwezigheid

ERIKS heeft momenteel vestigingen in West-Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië met meer dan 7.500 medewerkers, verdeeld over 18 landen.  

ERIKS helpt om jouw bedrijf te verbeteren en succesvoller te zijn!

Met producten en services die je nodig hebt

Ons uitgebreid productassortiment heeft de diepte en breedte die je nodig hebt. Met onze diensten en innovatieve werkmethoden ontzorgen wij onze klanten. Wat ons echt onderscheidt, is onze kennis en het aanbod van technische en logistieke maatwerkoplossingen die jouw bedrijf echt verder helpen.

 

Door het verlagen van jouw Total Cost of Ownership

In welke branche je ook actief bent, wij kunnen de Total Cost of Ownership (TCO) verlagen. We beperken het aantal leveranciers, optimaliseren processen en verhogen de uptime, waardoor jij jouw doelen kunt halen. Om nog beter te kunnen samenwerken, kunnen wij zelfs integreren in jouw bedrijf.

 

Met kennis van jouw markt

Binnen welke industrie jij ook actief bent, ERIKS biedt volledige ondersteuning. Onze experts hebben jarenlange ervaring met toepassingen en installaties in jouw bedrijfstak.

 

We voelen ons overal thuis

In welke industrie je ook actief bent, we zijn jou op elk gebied van dienst. 

  • Met een zeer breed en tegelijkertijd diepgaand productaanbod voor jouw MRO-behoeften
  • Met onze diepgaande kennis en productiemogelijkheden voor jouw OEM-behoeften
  • Met innovatieve en kostenbesparende oplossingen. Van advies over energiebesparende componenten, het stroomlijnen van jouw voorraadbeheer tot het verzorgen van innovatieve 3D-modellen. Dit is onze TCO² approach

 

ERIKS wil een partner zijn en meedenken in totaalconcepten, altijd met een focus op de gezamenlijke doelstellingen binnen jouw project.
 

Recente gepubliceerde artikelen | Nieuws - Cases - Blogs

ERIKS Hogedrukbestendige koppelingen voor waterstofmotoren

Waterstof loopt over van potentieel. ERIKS werd gecontacteerd voor gecertificeerde koppelingen met e...

3D-printing biedt ondersteuning aan innovatie

In dit artikel vertellen we waarvoor 3D-printing precies wordt gebruikt en welke voordelen dat oplev...

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen en praktische klantcases?

We helpen je graag verder

Heb je een vraag over een product of dienst van ERIKS?

Wij staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.