Solutions

Kostenbesparingen en efficiëntie genereren bij onze klanten gaat verder dan de juiste producten leveren. Wij zorgen ervoor dat onze klanten succesvol zijn in hun kerntaken en tegelijkertijd hun kosten dalen. Heel wat ERIKS hulpmiddelen staan ter beschikking.

In België zien ruim 10.000 afnermers in alle denkbare industrieën ERIKS als een betrouwbare en kundige partner die hen de nodige oplossingen kan aanbieden. En daar zijn we behoorlijk trots op!

Solutions

E-bizz Solutions

Om jouw bestellingen elektronisch op een veilige en betrouwbare manier te plaatsen, biedt ERIKS je verschillende mogelijkheden zoals EDI, webshop, ePDF, ...

OEM Solutions

Door onze brede expertise over alle industrietakken heen, zijn wij in staat om jouw applicaties in een breder perspectief te beoordelen en zijn onze technische oplossingen niet gebonden aan één discipline. Jouw bedrijf, productieproces, machines en installaties of eindproduct zijn uniek. ERIKS beschikt over de kennis, de specialisten en de middelen om jouw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten gaan.

ERIKS Mol. 
Photo © 2017 Alexis Breugelmans. All Rights Reserved.
www.alexisbreugelmans.com

MRO Supply Chain Solutions

Een goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor jouw bedrijf. Wij adviseren je in operationele verbeteringen, presenteren aantoonbare kostenbesparingen en realiseren een verbeterde productiviteit.

On-site Solutions

Wij kunnen jouw Total Cost of Ownership verlagen, ongeacht in welke industrie je actief bent. Om nog beter te kunnen samenwerken, kunnen we zelfs integreren in je bedrijf.

Maintenance 4.0 Solutions

Onze voorspellende en preventieve technieken maken vroegtijdige waarschuwingen mogelijk. Hierdoor kunnen onverwachte productiestilstanden worden voorkomen, omdat onderdelen tijdig gerepareerd en vervangen kunnen worden.

Energie besparende oplossingen

Industriële verduurzaming is belangrijker dan ooit. België heeft grote ambities: in 2050 willen we een klimaatneutrale samenleving zijn. Hiervoor moeten we nog het nodige werk verzetten. De huidige ontwikkelingen in Oekraïne, torenhoge energieprijzen en de coronacrisis maken de noodzaak om te verduurzamen nóg urgenter. Nu is het tijd om het industriële energieverbruik onder de loep te nemen. ERIKS voert quick scans uit en geeft advies over energiebesparende oplossingen.

Meer informatie

U kunt onderstaand contactformulier invullen en uw vraag stellen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.