Opleidingen

ERIKS draagt continue bijscholing en het verstrekken van recente productinformtie hoog in het vaandel. We beschouwen technische adviesverlening als één van onze voornaamste taken. Daarom werken wij jaarlijks voor jou een programma aan technische opleidingen uit.

Deze technische opleidingen worden doorheen het jaar georganiseerd in onze eigen Technology Centers of in (de omgeving van) één van de ERIKS Service Centers. Onze Training Centers zijn uitgerust met de meest moderne didactische en audiovisuele faciliteiten en onze lesgevers zijn elk specialisten in hun vakgebied.

Specifieke problemen kunnen steeds aangekaart worden zodat er eventueel tijdens de trainingen naar oplossingen gezocht kan worden.  

Opleidingsoverzicht

   

2024

Opleidingen op maat

Je wenst een opleiding aangepast aan jouw specifieke behoeften? Wij bieden de mogelijkheid dat onze specialisten samen met jou een specifieke training op maat uitwerken die dan bij ons of bij jou ter plaatse georganiseerd kan worden.

Na ontvangst van uw aanvraag, onderzoeken wij met de desbetreffende specialisten jouw objectieven, jouw werkelijke behoeften, jouw uitrusting en jouw methodes. Vervolgens stellen wij een programma samen, op maat van jouw specifieke eisen.

  • Flensverbindingen en hun dichtingen
  • Montage en demontage van lagers
  • Lagerschade
  • Lagersmering
  • Lagerafdichtingen
  • Meer zekerheid bij het gebruik van O-ringen
  • ...

Downloads

ERIKS Company Profile NL

De producten en diensten van ERIKS zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Onze documentatie hebben wij gerangschikt per productgroep. Je kan onze documentatie doorbladeren en/of downloaden.

 

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.