Een gespecialiseerde industriële dienstverlener

Wie zijn wij

Wanneer kies ik voor een generalist en wanneer doe ik een beroep op een specialist? Zonder twijfel één van die vragen die je als aankoper of bedrijfsleider al meermaals gesteld hebt. Je wil immers waken over de efficiëntie van jouw bestel- en administratief proces en tegelijkertijd is het voor jou van wezenlijk belang dat je kan rekenen op een diepgaand technisch advies, op een partner die meedenkt met jouw bedrijf en jouw technische medewerkers op het gebied van applicaties, engineering en maatwerk. Een moeilijke evenwichtsoefening en de keuze voor het ene of het andere heeft steeds een aantal consequenties. Kies voor ERIKS en dan hoef je die keuze niet meer te maken.

ERIKS levert een ruim assortiment aan werktuigbouwkundige componenten en technische diensten voor alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als multi-productspecialist in producten en toepassingen bedenken we samen met jou compleet nieuwe oplossingen. Voor jouw succes. Want je wil altijd beter. Groeien. Voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen. ERIKS zorgt ervoor dat jouw producten, processen en resultaten verbeteren. Want hoe groot of klein onze oplossingen of onderdelen zijn, is niet belangrijk. Het gaat erom dat ze jouw producten en processen sneller, slimmer, veiliger en efficiënter maken.

Onze bedrijfsfilm

Ons business model

Succesprincipes

Wij zijn er trots op dat wij onze industriële klanten wereldwijd van dienst kunnen zijn. Met onze vaardigheden, kennis en expertise laten wij onze klanten beter werken, waardoor hun efficiëntie toeneemt. Wij dagen onszelf en onze klanten voortdurend uit om verdere verbeteringen te realiseren. Met dit doel passen wij de succesfactoren van ERIKS toe: Passie, Specialisme en Innovatie.

Passie

Product at the heart

Passie

Onze passie is de trots waarmee wij ons werkdoen naar ons beste vermogen. Passie betekent altijd een stap extra zetten voor onze klantenen het juiste voorbeeld geven. Passie gaat over samenwerken, successen delen en plezier hebben.

Specialisme

Service, life support for product

Specialisme

Ons specialisme, onze kennis, vormt de kern van ons bedrijf. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Wij zijn er trots op dat wij een diepgaande kennis van technologie hebben – en zijn altijd nieuwgierig en enthousiast om meer te leren. Op die manier kunnen wij bijdragen aan het aan het succes van onze klanten.

 

Innovation

Solutions, saving you time and money every day

Innovation

De wereld verandert en dat biedt grote mogelijkheden voor ERIKS. Wij willen altijd vooroplopen en zorgen voor veranderingen die het verschil maken. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar verbetering en nieuwe manieren. Wij experimenteren en moedigen verschillende zienswijzen aan. Fouten mogen worden gemaakt, want wij weten dat dit uiteindelijk zal leiden tot een betere oplossing.

ERIKS in cijfers

Onderdeel van SHV

ERIKS maakt deel uit van SHV Holdings, een multinationaal familiebedrijf met een enorme verscheidenheid aan activiteiten:

  • Handel en distributie van LPG (SHV Energy)
  • Zelfbedieningsgroothandel (Makro)
  • Zwaartransport en hijsen (Mammoet)
  • Industriële dienstverlening (ERIKS)
  • Dierenvoeding en visvoer (Nutreco)
  • Exploratie en productie van olie en gas (Dyas)
  • Verstrekking van risicodragend vermogen (NPM Capital)


SHV is gevestigd in Nederland en is aanwezig in meer dan 60 landen op alle continenten met meer dan 60.000 medewerkers.

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.