Nieuwe catalogus gereedschappen en onderhoudsproducten

30.000 kwaliteitsproducten verdeeld over 2.000 pagina's

De nieuwe ERIKS gereedschappen en onderhoudsproducten catalogus 2020 - 2022 is nú leverbaar. Ruim 30.000 kwaliteitsproducten - waaronder veel nieuw assortiment - verspreid over 2 handzame bestelboeken voor de professionele eindgebruiker. Bijna 2.000 pagina’s aan kwaliteitsgereedschappen, alles binnen handbereik en snel leverbaar. Vul het bestelformulier in en ontvang deze catalogi kosteloos.

De papieren catalogus – nog steeds een behoefte

Ondanks de vergaande digitalisering van het industriële landschap én ERIKS, blijkt er nog steeds behoefte aan een papieren catalogus te zijn bij diverse eindgebruikers. Een afgelegen plant, werkplaatsen zonder toegang tot internet, een offshore eiland, schepen op hun route – niet iedereen heeft 24/7 toegang tot een online bestelportaal. Om ook deze klanten te blijven bedienen – en iedereen met een bedrijf die nog steeds graag door een papieren catalogus bladert – bieden we deze bestelboeken kosteloos aan. Wil je deze catalogi binnenkort op je werkplek ontvangen, vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Inhoud van de catalogus óók op de ERIKS webshop

Als dé gespecialiseerde industriële dienstverlener voor OEM en MRO helpen we naast het aanbieden van deze catalogus graag verder. We hebben vakkundige medewerkers die klaar staan om te adviseren. Via de ERIKS webshop kun je eenvoudig uit het gehele assortiment van deze catalogus en ons nog veel bredere productenpakket bestellen. Surf naar: shop.eriks.be

Deel 1:
Metaalbewerkingsgereedschappen

  • Verspanende gereedschappen
  • Spantechniek
  • Meettechniek

Deel 2:
Handgereedschappen en Slijp- & schuurmiddelen

  • Handgereedschappen
  • Slijp- & schuurmiddelen
  • Werkplaatsbenodigdheden
  • Onderhoudsproducten

Kostenbesparing op gereedschappen?

Je hoeft niet dé gespecialiseerde industriële dienstverlener te zijn om gereedschappen en onderhoudsproducten te leveren vanuit een catalogus. ERIKS levert toegevoegde waarde. Hoezo?

Wij leveren niet alleen die steeksleutel of veiligheidsschoen, we gaan veel verder dan dat. Bekijk als voorbeeld hiervan onze Tool Control case. Hoe we forse kostenbesparingen weten te realiseren door het meedenken met onze industriële eindgebruikers, zoals in dit geval Friesland Campina.

 

Aanvraagformulier Catalogus Gereedschappen en onderhoudsproducten

Meer info?

Wens je graag bijkomende informatie, neem dan contact met onze specialisten die klaar staan om jou te adviseren en te helpen.

T +32 56 23 67 13

E tools@eriks.be

Gerelateerde artikelen

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.