Nieuwsoverzicht

ERIKS 80

- ERIKS

ERIKS werd 80 jaar geleden opgericht in Alkmaar. In de afgelopen 80 jaar zijn we gegroeid en hebben we ons verder ontwikkeld, op alle mogelijke manieren. We hebben grenzen verlegd, producten ontworpen, geïnnoveerd, uitgebreid naar andere landen, nieuwe markten verkend, gedigitaliseerd en vele nieuwe, ervaren mensen van over de hele wereld in ons bedrijf verwelkomd. We kijken met trots terug, maar we kijken ook uit naar de toekomst, naar nieuwe uitdagingen in de volgende 80 jaar. 

Wasbare textielmaskers met bijbehorende ademhalingsfilter

- ERIKS Tools

ERIKS levert voor haar klanten wasbare textielmaskers met bijbehorende ademhalingsfilter. Hiermee is ERIKS nv één van de voorlopers in België die de combinatie wasbare mondmaskers met filterdoek op de markt brengen.

ERIKS nv & Lidwina vzw

- Hanne Stans

Veilig zaken doen met een sociaal karakter!

Lidwina en ERIKS dragen samen hun steentje bij in de strijd tegen het COVID-19 virus. ERIKS levert voor haar klanten wasbare textielmaskers met bijbehorende ademhalingsfilter. Lidwina was bereid om het op maat gesneden filterdoek voor gebruik in de wasbare mondmaskers te verpakken in setjes van 30 stuks.

ERIKS in themabijlage Supply Chain van Trends magazine

- Eric Vandermeeren

Deze maand verschijnt er een artikel van ERIKS in de themabijlage 'Supply Chain' van Trends Magazine. In dit artikel legt Eric Vandermeeren, Project Manager E-Business & Supply Solutions bij ERIKS uit hoe VMI (Vendor Managed Inventory) een wezenlijk verschil kan maken in je Supply Chain want een geoptimaliseerd voorraadbeheer zorgt immers voor tijdswinst, efficiëntie en lagere inkoopkosten.

Case studies

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Commerciële of administratieve vragen?

ERIKS beschikt over verschillende vestigingen waar je terecht kan voor jouw commerciële en administratieve vragen.