Voeding en farma

ERIKS begrijpt met welke specifieke uitdagingen zowel de voedings- als de farmasector wordt geconfronteerd en biedt maatwerkoplossingen voor beide. Het is tenslotte de volksgezondheid die op het spel staat.
Wij hebben een breed scala aan speciale afdichtingen, afsluiters, slangen en kunststoffen ontwikkeld voor toepassingen in de voedings- en farmasector. Voor intern transport biedt ERIKS tevens een compleet pakket aan elektromechanische aandrijfproducten, die voldoen aan de speciale eisen van de voedingsbranche.

 

Een greep uit onze services

Eigen assemblage High purity slangen en componenten

Van motor(reductor) tot mechatronica: alles in één huis

Eigen cleanroom

ERIKS is in staat om in haar eigen cleanroom vervuiling en "outgassing" van componenten te voorkomen. Binnen de cleanroom reinigt ERIKS slangen, afdichtingen, kunststoffen en afsluiters op verschillende manieren, maakt deze stofvrij en verpakt ze optimaal.

ERIKS kan reinigings- en verpakkings-werkzaamheden overnemen in haar eigen cleanroom. Stringente procedures en werkvoorschriften zorgen ervoor dat de producten onder optimale omstandigheden worden gereinigd en verpakt. Ook het “out-gassing” van rubber producten door middel van vacuümovens is een toegevoegde waarde van ERIKS in de markt. Dit kan leiden tot een aantrekkelijke besparing in tijd en in kosten!

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Commerciële of administratieve vragen?

ERIKS beschikt over verschillende vestigingen waar je terecht kan voor jouw commerciële en administratieve vragen.